Introductie Britt van der Velden

10 november 2022

Met trots mogen wij jullie voorstellen aan onze tweede dirigent:

Britt van der Velden, trompettiste en in juli 2022 cum laude afgestudeerd aan de Fontys Academy of Music & Performing Arts in Tilburg.

Britt is al vele jaren muzikante bij onze harmonie. Tevens is Britt dirigent bij Jeugdorkest Echo Sounds, en is ze docent trompet bij onder andere Koninklijke Harmonie Horst en Sempre Avanti Tegelen en docent klein koper bij Kunstencentrum Venlo. Daarnaast speelt Britt ook bij verschillende orkesten als gastspeler of als solist.

Britt van der Velden is geboren op 13 september 2000 in Hout-Blerick en komt uit een zeer muzikale familie. Zelf is ze ook op jonge leeftijd begonnen met het bespelen van de trompet.
Na haar HAVO afgerond te hebben, begon ze haar studie op het conservatorium in Tilburg. Tijdens deze studie heeft ze veel masterclasses en workshops van onder andere Matthias Höfs gevolgd. Verder heeft ze zich verdiept in Hafa-directie, didactiek, methodiek en educatie.

Wij wensen Britt heel veel succes en plezier als tweede dirigent bij onze harmonie!

Harmonie St. Caecilia

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Jeugdharmonie

Leerlingen die minimaal 1 jaar les hebben op een instrument mogen meespelen bij de Jeugdharmonie. In sommige gevallen kan hier in overleg met muziekdocent van afgeweken worden.

Media

Welkom in het digitale fotoarchief van Harmonie St. Caecilia. Hier kunt u foto’s bekijken van onze concerten en evenementen. Veel kijkplezier!!!

Geschiedenis

Tijdens het 40-jarig dienstjubileum van een chef van de werkplaats der Nederlandse Spoorwegen te Blerick, werd op 2 februari 1907 opgericht; “de Fanfare Werkplaats Blerick”. 

Opleiding en lid worden?

Je bent jong en je wil wat leren. Dat doe je al op school, maar dat kan ook in je vrije tijd. Als het in je vrije tijd kan, dan moet het natuurlijk wel leuk zijn. Dat kan gelukkig ook, bij Harmonie St. Caecilia in Blerick. 

VIND

Repetitie locatie

’t Raodhoes Blerick
Antoniusplein 2
5921 GV Venlo-Blerick

ONS

Repetitie tijden