AGENDA

Houd onze website in de gaten voor onze agenda

Zomeravondconcert 2024

29 juni 2024

Zaterdagavond 29 juni a.s. is weer het jaarlijkse zomeravondconcert van harmonie St. Caecilia. Deze keer verwachten we liefst 75 muzikanten tegelijk op het podium. Om de muzikanten en publiek voldoende ruimte te geven is het optreden deze keer verplaatst naar de grote zaal van het Raodhoes.

 

Voor u treden op: de Jeugdharmonie, de Harmonie en het Nieuw Talent Orkest Blerick. De Jeugdharmonie (o.l.v. José Bartels-Boom ) start het optreden en daarna volgt de Harmonie (o.l.v. Raf De Keninck).

 

Vervolgens is na de pauze het bijzondere optreden van het Nieuw Talent Orkest Blerick (NTO) o.l.v. Eveline Bogie. Bijzonder is deze keer het optreden van het Nieuw Talent Orkest Blerick (NTO). Een groot deel van het NTO heeft nog nooit een instrument bespeeld en treedt na 10 repetities voor de eerste keer op! Niemand had kunnen bedenken dat dit mogelijk was. Maar een nieuwe Friese methode (Nij Talint Orkest) laat zien dat dit zeker mogelijk is en bovendien met heel veel enthousiasme. Van de 50 deelnemers geven er maar liefst 35 aan dat ze door willen gaan en dat gaat ook gebeuren.

 

Tot slot spelen alle muzikanten enkele werken samen (o.l.v. Eveline Bogie). Het NTO maakt duidelijk dat muziek maken enorm veel plezier kan geven. Tevens is dit een aansporing voor de jeugd om ook muziek te maken.

 

We zien u graag op zaterdag 29 juni 2024, van 19.00 tot ca 21.00 uur in ’t Raodhoes Blerick.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Harmonie St. Caecilia

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Jeugdharmonie

Leerlingen die minimaal 1 jaar les hebben op een instrument mogen meespelen bij de Jeugdharmonie. In sommige gevallen kan hier in overleg met muziekdocent van afgeweken worden.

Media

Welkom in het digitale fotoarchief van Harmonie St. Caecilia. Hier kunt u foto’s bekijken van onze concerten en evenementen. Veel kijkplezier!!!

Geschiedenis

Tijdens het 40-jarig dienstjubileum van een chef van de werkplaats der Nederlandse Spoorwegen te Blerick, werd op 2 februari 1907 opgericht; “de Fanfare Werkplaats Blerick”. 

Opleiding en lid worden?

Je bent jong en je wil wat leren. Dat doe je al op school, maar dat kan ook in je vrije tijd. Als het in je vrije tijd kan, dan moet het natuurlijk wel leuk zijn. Dat kan gelukkig ook, bij Harmonie St. Caecilia in Blerick. 

VIND

Repetitie locatie

’t Raodhoes Blerick
Antoniusplein 2
5921 GV Venlo-Blerick

ONS

Repetitie tijden