NIEUWS

Houd onze website in de gaten voor meer nieuws

Start seizoen 2021-2022

25 augustus 2021

We zijn er weer! Deze week zijn de repetities weer hervat na de zomerstop. Iedereen had weer zin om vol nieuwe energie samen muziek te maken.

Zomervakantie

21 juli 2021

Op woensdag 21 juli hebben we onze laatste repetitie voor de vakantie afgesloten met een heerlijke BBQ van ’t Raodhoes.

 

25 augustus beginnen de repetities weer en gaan we met verse energie het nieuwe seizoen in.

Nieuws Archief

Vriendjesrepetitie

9 en 16 juli 2021Wegens succes herhaald! Zou je het leuk vinden om een keer een repetitie mee te maken en iets mee te spelen met de jeugdharmonie? Of misschien wil je vader of moeder wel eens meedoen met de repetitie?Dat kan!   Op vrijdag 9 en 16 juli van 17:30...

Harmonie St. Caecilia

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Jeugdharmonie

Leerlingen die minimaal 1 jaar les hebben op een instrument mogen meespelen bij de Jeugdharmonie. In sommige gevallen kan hier in overleg met muziekdocent van afgeweken worden.

Media

Welkom in het digitale fotoarchief van Harmonie St. Caecilia. Hier kunt u foto’s bekijken van onze concerten en evenementen. Veel kijkplezier!!!

Geschiedenis

Tijdens het 40-jarig dienstjubileum van een chef van de werkplaats der Nederlandse Spoorwegen te Blerick, werd op 2 februari 1907 opgericht; “de Fanfare Werkplaats Blerick”. 

Opleiding en lid worden?

Je bent jong en je wil wat leren. Dat doe je al op school, maar dat kan ook in je vrije tijd. Als het in je vrije tijd kan, dan moet het natuurlijk wel leuk zijn. Dat kan gelukkig ook, bij Harmonie St. Caecilia in Blerick. 

VIND

Repetitie locatie

’t Raodhoes Blerick
Antoniusplein 2
5921 GV Venlo-Blerick

ONS

Repetitie tijden